Kerékpár szerviz

Szervizelések a kisebb javításoktól a generálig… Szezonban bejelentkezés szükséges! (árak a szervizelési árlistán)

Generál szervizek Kis-, nagy vagy teljes generál. Új kerékpárok üzembe helyezése. Kerékpárépítés személyre szabottan.

Fék, fékrendszer V-fék és tárcsafék cseréje beállítással. Fékkar-, fékbowden-, és fékpofacsere beállítással.

Kormány és alkatrészei Kormánycsere, stucni cseréje, markolat csere, illetve bandázs felrakása, vagy kormányszarv felszerelése. Kormánycsapágy beállítása, zsírozása, szükség esetén cseréje.

Kerék és alkatrészei Gumicsere, centírozás, küllőcsere, kerékfűzés, kónusz állítás. Kerékagy generál, tengelycsere.

Meghajtás alkatrészei Hajtókar csere, láncjavítás vagy lánccsere, középagy csere, pedálcsere, racsni-, fogaskoszorú csere.

Váltó Váltóállítás, hátsóváltó görgőcsere, váltópapucs kiegyengetése, váltócsere, váltókar csere beállítással, váltóbowden csere.

Villa Villa-, teleszkópcsere, teleszkóp olajcsere, rugós villa tisztítása és zsírzása, lock out kar felszerelése.

Kiegészítők felszerelése Gyerekülés, csomagtartó, kosár, kitámasztó, sárvédő, nyeregcső vagy nyeregcsere. Világítás kábelezése, km-óra felszerelése programozással.

Többféle árfekvés

Alkatrészeinket és tartozékainkat úgy válogatjuk össze, hogy többféle igényt is ki tudjunk elégíteni. Van aki a legjobb minőséget keresi, a kényelmet szereti és a lehető legtartósabb anyagokból készített termékeinket választja, van aki egy hirtelen adódott problémát a lehető legolcsóbb megoldással szeretné elhárítani.

Mi minden helyzetre kínálunk megoldást. Raktárunk felszerelt és igyekszünk a megfelelő alkatrészt, tartozékot és szervizhátteret biztosítani. Szerviz árlista alapján dolgozunk, ami nem szerepel a listában, anzon munkák díja 8.600,- Ft/óra.

 

Comments are closed.